Kerja Kosong Pembantu Akauntan Perak 2021

Mencari kerja kosong Pembantu Akauntan di Perak 2021 ? Semoga senarai kerja kosong terkini ini membantu dalam urusan pencarian.

Pembantu akauntan akan membantu dalam membuat kerja-kerja akautan. Pembantu perakaunan boleh dipanggil untuk melaksanakan hampir apa-apa tugas pentadbiran di jabatan perakaunan, termasuk tugas yang biasanya diberikan kepada kerani. Sebagai tambahan untuk merekodkan data transaksi, pembantu dapat bertanggung jawab untuk memproses pemeriksaan gaji, menghantar pernyataan kepada vendor, menyusun laporan keuangan dan melakukan rekonsiliasi bank.

Pembantu perakaunan boleh mencari kerja di syarikat yang lebih kecil, serta syarikat yang lebih besar. Pembantu juga boleh mencari kedudukan dalam firma perakaunan pihak ketiga, melaksanakan pelbagai tugas pentadbiran untuk akauntan awam yang disahkan syarikat.

Berikut adalah senarai kerja-kerja kosong Pembantu Akauntan di Perak 2021.

JMJ MEGA BINA SDN BHD

Accounts assistant cum admin

Lokasi : Seri Manjong

Syarat Kelayakan :

  • Diploma / Diploma Lanjutan / Diploma Siswazah Tinggi / DVM / DKM Tahap 4 / DLKM Tahap 5

Tanggungjawab yang diperlukan :

  • Bertanggungjawab untuk perakaunan, pembukuan dan tugas kewangan.

Job Type : Tetap

Gaji : RM1500 hingga RM1999

Schedule : Waktu Biasa

Deskripsi syarikat :

Menjadi syarikat pembangunan & pengurusan harta tanah terkemuka & dihormati yang menawarkan hartanah inovatif, dipacu pasaran & berkualiti untuk sektor kediaman, komersial & resort.

MISI:

Untuk memastikan bahawa harta tanah kami dibangunkan & dirancang untuk mewujudkan gaya hidup berkualiti yang berterusan untuk pembeli & menawarkan nilai komersial yang berterusan untuk pelabur & pihak berkepentingan kami.

Untuk maklumat lanjut dan permohonan, bolehlah secara terus menhubungi atau klik link ini.

Algominda Sdn Bhd

Account Executive

Lokasi : Ipoh

Syarat Kelayakan :

  • Diploma / Diploma Lanjutan / Diploma Siswazah Tinggi / DVM / DKM Tahap 4 / DLKM Tahap 5

Tanggungjawab yang diperlukan :

  • Pembantu perakaunan merekod dan melaporkan situasi perakaunan tiket kepada akauntan yang mereka bekerjasama, mengesahkan deposit dan menyediakan laporan dan pendapatan harian.
  • Mereka mengatur baucar bayaran balik yang dibenarkan, mengekalkan akaun cek yang dikembalikan dan berkomunikasi dengan pengurus tiket mengenai sebarang masalah sistem tiket.

Job Type : Tetap

Gaji : RM 1,500 hingga RM 1,999 sebulan

Schedule : Waktu biasa

Deskripsi syarikat :

Algominda Sdn Bhd adalah penyedia utama Penyelesaian Teknologi Maklumat yang pakar dalam menyesuaikan pendekatannya dengan keperluan pelanggan individu. Syarikat Algominda Sdn.

Bhd menyediakan perundingan Teknologi Maklumat, rangkaian LAN / WAN, penyebaran, integrasi, migrasi dan perkhidmatan keselamatan dan penyelesaian. Syarikat juga menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan sistem dan rangkaian yang berterusan.

Penglibatan pelanggan yang berjaya merangkumi syarikat multinasional dan institusi awam, hingga perniagaan bersaiz kecil dan sederhana.

Ringkasnya, Algominda Sdn Bhd hanya memberikan “Pemeriksaan Kesihatan”, yang merupakan audit terhadap keseluruhan sistem infrastruktur rangkaian pelanggan. Perkhidmatan ini bermaksud untuk pelaksanaan sebilangan besar komponen dan sistem heterogen ke satu sistem fungsi bersepadu dengan sokongan teknikal penuh dalam pakej.

Untuk maklumat lanjut dan permohonan, bolehlah secara terus menhubungi atau klik link ini.

Kerja Kosong Lain

Selain kerja kosong pembantu akauntan Perak ada beberapa lagi kerja kosong menarik untuk anda cuba. Contohnya seperti:

Pihak Hai.My tidak bertanggungjawab dengan permohonan yang dihantar. Segala permohonan hendaklah dihantar secara terus kepada pihak berkenaan.