Kerja Kosong Lincoln University College 2021

Mencari kerja kosong Lincoln University College 2021 ? Semoga senarai kerja kosong terkini ini membantu dalam urusan pencarian.

Lincoln University College (LUC), yang terletak di Petaling Jaya, Malaysia ditubuhkan pada tahun 2002 sebagai Lincoln College (LC) dan kemudian dinaikkan taraf menjadi Lincoln University College pada tahun 2011. Lincoln University College adalah salah satu institusi swasta tinggi pendidikan tinggi diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi dan Agensi Kelayakan Malaysia (MQA- Lembaga Akreditasi Nasional).

University College juga dinobatkan dengan kedudukan 5 Bintang oleh Kementerian Pengajian Tinggi, Malaysia pada tahun 2017. Lincoln University College disenaraikan di antara sembilan universiti terbaik di Malaysia menurut Times Impact University (THE) University Impact Rankings 2019. LUC juga merupakan Institusi akademik yang diperakui ISO 9001: 2015. Lincoln University College juga merupakan anggota bersekutu ‘Association of Indian Universities (AIU)’, Association of Commonwealth University (ACU), London dan ahli ‘International Association of Universities (IAU)’, Paris.

Pengasas dan pentadbir Lincoln adalah ahli akademik sejati yang komited untuk membantu para pelajar mencapai potensi mereka dalam dunia pendidikan, penyelidikan dan pekerjaan di alaf baru yang menarik ini. Mereka mengumpulkan hampir lima puluh tahun pengajian tinggi, pendidikan pasca menengah dan pengalaman mengajar bahasa. Latar belakang mereka merangkumi pengajaran, penyelidikan dan latihan profesional. Fokus utama Lincoln University College adalah berpusatkan pelajar dan terarah kepada pelajar. Falsafah kami adalah bahawa setiap orang mempunyai tuntutan pendidikan untuk memperbaiki kehidupan mereka, memajukan kerjaya dan mencapai tahap kejayaan peribadi yang diinginkan.

Berikut adalah senarai kerja-kerja kosong di Lincoln University College 2021.

Lincoln University College

Lecturer-Master of Education (Faculty of Social Science & Humanities)

Lokasi : Petaling Jaya

Tanggungjawab yang diperlukan :

 • Menyiapkan dan menyampaikan kuliah, tutorial, bengkel, dan seminar.
 • Membangunkan kurikulum dan bahan kursus yang boleh digunakan di sebilangan platform.
 • Bekerjasama dengan ahli akademik dan pensyarah lain untuk meningkatkan kaedah pengajaran dan mengembangkan asas pengetahuan.
 • Menetapkan dan menilai tugas, ujian, dan peperiksaan.
 • Melakukan penyelidikan, dan menulis makalah, proposal, artikel jurnal, dan buku.
 • Menghadiri dan mengambil bahagian dalam mesyuarat, persidangan, dan acara lain di dalam dan di luar institusi.
 • Menyertai peluang latihan dan inisiatif di institusi tersebut.
 • Memberi sokongan kepada pelajar dan rakan sekerja yang lain.
 • Mengikuti perkembangan terkini dan menghasilkan karya yang diterbitkan di lapangan

Job Type : Tetap, Kontrak

Kontrak: 12 bulan

Gaji : RM2,500 hingga RM3,500 sebulan

Faedah:

 • Insurans pergigian
 • Pembangunan profesional

Schedule : Isnin hinnga Jumaat

Untuk maklumat lanjut dan permohonan, bolehlah secara terus menhubungi atau klik link ini.

Kerja Kosong Lain

Selain kerja kosong Lincoln University College ada beberapa lagi kerja kosong menarik untuk anda cuba. Contohnya seperti:

Pihak Hai.My tidak bertanggungjawab dengan permohonan yang dihantar. Segala permohonan hendaklah dihantar secara terus kepada pihak berkenaan.